Airco afvullen, onderhouden en reparatie aan voertuigen.

De airconditioning in de auto is bijna niet meer weg te denken. Jaarlijks groeit het aantal auto’s met airco nog steeds. Intussen is een groot deel van de personenwagens en een toenemend deel van de bedrijfswagens met airconditioning uitgerust. Met onze Airco Service houdt u uw airco in topconditie!

Onderhoud voorkomt defecten

Een airco is niet onderhoudsvrij. Per jaar verliest een airco gemiddeld tot 10% koudemiddel. Dit middel zorgt, naast koeling, voor smering van de airco. Door gebrek aan voldoende smering van het systeem tijdens maximale prestatie in warme maanden, kan ernstige schade aan het systeem ontstaan.

Werkt uw airco niet goed meer of wilt u uw airco graag laten onderhouden?

TTS autoservice is u graag van dienst. Onze werkplaats is uitgerust met professionele airco service apparatuur en tevens zijn wij in het bezit van het verplichte F-gassen certificaat om voertuig aircosystemen te mogen ledigen en vullen met koudemiddel.

De kosten van een airco onderhoudsbeurt inclusief volledig afvullen van het aircosysteem met koudemiddel zijn € 75,- inc. btw.

De airco-onderhoudsbeurt bestaat uit: legen systeem - vacumeren - lektest - druktest - Hervullen met juiste hoeveelheid koudemiddel.

Daarnaast kunnen we uw airco systeem reinigen, hierbij worden bacterien en schimmel in het systeem gedood waardoor nare luchtjes verdwijnen. De kosten voor het reinigen van het airco systeem zijn € 35,- inc. btw en in combinatie met een onderhoudsbeurt € 99,- inc. btw voor een complete airco service.

Maak eenvoudig online een afspraak of telefonisch via tel. 06122 06122, wilt u dezelfde dag nog geholpen worden neem dan gerust telefonisch contact op, vaak kunnen we u dezelfde dag nog van dienst zijn. 

Het uitvoeren van een airco service duurt 45 minuten, u kunt hierop wachten de koffie/thee staat voor u klaar.